+ Tradi

 

Què és +Tradi?

És un grup de música tradicional catalana, el desig del qual és promocionar aquest tipus de música amb una certa frescor a fi de poder arribar a tothom, especialment als joves.

 

Què tenim?

– Grup folk: És una barreja de tradició i modernitat per interpretar a plaça en formació estàtica i sonoritzat. Toquem balls de plaça, de gitanes, balls folk i entrades i danses diverses amb elements folklòrics. Està format per 6 components que toquen diversos instruments tradicionals, guitarra i baix elèctric, trompeta i bateria.

 

– Grallabanda: Barreja de gralles, vent-metall i percussió. És una formació pensada per a acompanyar i animar cercaviles i fer ballar elements festius. No té un nombre tancat de components, ens adaptem a les necessitats de l’acte amb un mínim de 7 components.

 

– Grup de Grallers: És tracta d’un Grup de Grallers tradicionals format per 3 grallers i un timbaler. Està pensat per a fer cercaviles i balls d’elements festius.

 

– Mitja Cobla: És un grup tradicional format per un flabiol i un tamborino, juntament amb un sac de gemecs, igualment pensat per a fer cercaviles i balls d’elements festius.

mostrar més informació

– Tres Quartans/ Ministrers: És un grup variable de tres quartans (flabiol i tamborino, sac de gemecs i tarota) cap a ministrers amb percussió tradicional, tible i trombó; pensat per a fer cercaviles i balls d’elements festius així com fires i festes medievals.

 

-Cobla de Flabiols: Es tracta d’una cobla formada per tres flabiolaires amb tamborinos mallorquins i un bombo maresmenc tradicional. Està pensat, novament, per a fer cercaviles i balls d’elements festius.

 

Què fem?

ENS ADAPTEM A TU !!!

Amb aquest lema ens podem adaptar a les necessitats que tinguis si vols muntar una festa tradicional, preparar un element o un ball específic, entre d’altres opcions. Al mateix temps et podem oferir conjunts d’actuacions per una festa i donar-hi així una varietat més gran.

 

Qui som?

– Àlex Rojas- gralla, tarota, flabiol, tamborino i sac de gemecs.

– Pol Roy- Gralla, tible i percussions.

– Pol Font- Percussions, flabiol i tamborino.

– Miquel López- Trompeta i trombó.

– Òscar Camacho- Guitarra elèctrica, percussions, flabiol i tamborino.

– Manel Agustí- Baix elèctric.

– Mikel Clar- Gralla.

– Sandra Aguilar- Gralla

* Depenent de la formació que es necessiti es reduirà o s’ampliarà el nombre de músics.

ocultar la informació

Contacta amb nosaltres

      689631810 (Pol)

                          

Contactar